Thursday, July 29, 2010

Adobe Photoshop Lightroom 3.0 Build 677000

Adobe Photoshop Lightroom 3.0 Build 677000 | 160 MB

Adobe Photoshop Lightroom 3 perisian membantu anda membawa yang terbaik dalam foto-foto anda, adakah anda menyempurnakan satu gambar, mencari sepuluh, pemprosesan ratusan, atau mengatur ribuan.
Buat gambar luar biasa yang bergerak audiens anda. Percubaan tanpa rasa takut dengan negara-of-the-art alat editing tak rosak. Mudah menguruskan semua gambar anda. Dan mempamerkan karya anda di layout cetak elegan, menunjukkan gambar, dan media web, serta pada halaman photo-sharing Hangat. Semua dari dalam satu cepat, aplikasi intuitif.


Ciri-ciri:
Superior noise reduction
Mencapai menakjubkan, kelihatan alami hasil dari gambar ISO tinggi anda dengan semua-baru-keadaan-teknologi noise reduction-seni. Anda tidak akan memerlukan lebih dari apa yang dibina ke dalam Adobe Photoshop Lightroom 3 untuk mendapatkan gambar paling bersih di ISO apapun.

Dipercepat prestasi
Dapatkan tugas fotografi digital dilakukan dengan cepat dan mempunyai lebih banyak masa untuk menembak dan mempromosikan kerja anda. Sudah cepat prestasi secara dramatik telah dipercepat di Lightroom 3, menjimatkan masa melihat pertama dari gambar akhir.

Sokongan untuk fail video DSLR

Ambil keuntungan dari sokongan baru untuk fail video dari kamera SLR digital yang paling, yang membolehkan anda untuk dengan mudah mengurus dan menetapkan baik masih foto-foto dan video gambar sisi sebelah.

Image watermarking
Mudah menanamkan identiti anda atau cap anda dan logo di gambar anda dengan lebih banyak pilihan untuk menyesuaikan melihat mereka. Alat watermarking baru membolehkan anda melaksanakan watermark teks atau grafik untuk foto disesuaikan dengan ukuran, kedudukan, dan kegelapan.

Mudah mengimport gambar
Menjimatkan masa dengan cepat mengimport gambar. Antara muka import baru direka mudah untuk membuat dan navigation, dengan penunjuk visual yang jelas tentang di mana foto anda akan ditempatkan dan bagaimana mereka akan ditetapkan selepas anda import mereka.

Perspektif pembetulan
Dapatkan hasil yang tampak lebih alami dengan melaksanakan kuat, koreksi perspektif tak rosak untuk gambar anda. Mengurangkan atau menghilangkan distorsi yang boleh berlaku, contohnya, apabila anda memuat foto dengan kamera menunjuk ke atas, menyebabkan bangunan untuk dipaparkan bersandar mundur dalam gambar.

Paket cetak lebih fleksibel
Mempamerkan karya anda dalam format yang lebih kreatif dengan menggunakan layout cetak sangat dapat dikustomisasi, yang anda boleh simpan sebagai template boleh digunakan semula. Dengan alat ciptaan baru layout cetak tersuai, anda hanya tarik satu gambar atau beberapa gambar ke halaman dan mengubah saiz atau reposisi mereka yang anda inginkan.

Download links :


http://sharingmatrix.com/file/12191873/Ad.PS.Lightroom.3.0.rar

No comments:

Post a Comment

Sekiranya ada pendapat atau sebagainya.
Sila bagitau kot2 ada LINK YANG BROKEN k.